Veliko slavlje

Vratar u 93. minuti zabio gol koji bi Leipzig mogao uvesti u 1. Bundesligu!

Foto: Screenshot
Coltorti
25.04.2015.
u 08:35
Darmstadt je i dalje na trećoj poziciji, onoj koja vodi u razigravanje za ulazak u prvu ligu, ali Leipzig je sada samo tri boda iza njega
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Leipziga ostvarili su važnu pobjedu u 30. kolu druge njemačke lige. Na domaćem terenu pobijedili su Darmstadt sa 2:1 i tako ostali u igri za plasman u viši rang.

A njihova pobjeda neobična je iz razloga što je za tri boda zabio golman! Uzbudljiva završnica započela je vodstvom gostiju. u 77. minuti Behrens je zabio za 0:1, a dvije minute kasnije izjednačio je je Klostermann. I taj rezultat bio je aktivan sve do treće minute sudačke nadoknade kada je vratar Coltorti zabio za pobjedu.

Darmstadt je i dalje na trećoj poziciji, onoj koja vodi u razigravanje za ulazak u prvu ligu, ali Leipzig je sada samo tri boda iza njega. 

>>Komično: Vratar zabio autogol – škaricama!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Titanov sin
Titanov sin
10:38 25.04.2015.

Rebića su otjerali sad golman zabija golove . Zanimljiva strategija .