VELIKA FEŠTA

Više od 1500 Tinjana Erliću priredilo doček za pamćenje

YouTube: Zadarski.hr
YouTube: Zadarski.hr Doček Erlića u Tinju
YouTube: Zadarski.hr
YouTube: Zadarski.hr
14.06.2022.
u 23:51
- Ugodno sam iznenađen! Hvala svim mojim Tinjanima, očekivao sam doček, ali ovakav ne. Mislio sam da ću se provesti u krugu obitelji, ali ovo je nadmašilo sva moja očekivanja - rekao je Erlić.
Pogledaj originalni članak

Martin Erlić posljednjih je dana postao nova zvijezda hrvatske nogometne reprezentacije i ponos svog Tinja. Zaslužio je to svojim dobrim igrama u vjerojatno najtežim utakmicama svoje karijere. 

>> Pogledajte video

Mladi 24-godišnji stoper talijanske Spezije večeras je došao s okupljanja reprezentacije u svoj rodni Tinj, a tamo ga je dočekalo oko 1500 mještana koji su priredili veliku bakljadu.

Njihovo iznenađenje je upalilo jer Martin nije to tako očekivao.

- Ugodno sam iznenađen! Hvala svim mojim Tinjanima, očekivao sam doček, ali ovakav ne. Mislio sam da ću se provesti u krugu obitelji, ali ovo je nadmašilo sva moja očekivanja. Još jednom hvala svim mojim sumještanima što su došli, kako oni kažu, na feštu meni u čast, ali i njima - kratko je rekao Erlić dok se rukovao s okupljenima i sve ih pozdravio. 

>> Tko je novi vatreni kojeg Dalić obožava? 'Radio u polju, nismo imali za benzin kad je išao u Dinamo'

VIDEO REPORTAŽA: OBITELJ ERLIĆ

Radio je u polju, nisu imali za benzin kad je išao u Dinamo. Tko je novi vatreni kojeg Dalić obožava?

- Sretan sam kada me ljudi zaustave i kažu: “Mićo, blago tebi što si tako odgojio sina...!” Ali takva su sva moja djeca. Martinu sam kazao: “Sine, moraš biti čovjek, imati svoje ja, što će ti novac ako to ne ostvariš”. Dok je bio u Dinamu, nije imao novca, ali uvijek sam mu govorio da zadnjih deset kuna mora podijeliti sa svojim prijateljima, onda si čovjek. Jer, sjećam se da nekada nisam imao novca za benzin da ga odemo posjetiti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
08:32 15.06.2022.

Dobro je da imamo sada stopera poput Erlića, Šutala, Gvadriola . Četvrti soper ili Lovren ili dečko iz Borusie Dortmund. ili netko četvrti. Čaleta je spor, trom stoper, Vida lagano za penziju.

RE
RedTree
03:56 15.06.2022.

Bravo za momka. Najbolji par bi nam bio Erlić i Ćaleta. Oba igraju lige petice, u najboljim godinama su, već iskusni dosta van igrajući protiv top napadača, nisu skloni kiksevima za razliku od drugih u vrsti, koji su premladi, a obrana mora biti iskusna i sigurna ala Chiellini i Bonucci, znaju otvoriti igru iz obrane. Erlić će vjerojatno u Italiji brzo u jači klub, a Ćaleta je na korak do Premiershipa, htio ga Klopp, ali što on zna po nekima!?