Preuzeo klub

Vincenzo Montella novi je trener talijanskog prvoligaša Milana

Foto: Leonardo Bianchi/KIKA/PIXSELL
Vincenzo Montella novi je trener talijanskog prvoligaša Milana
29.06.2016.
u 10:01
"Vjerujemo da će stil igre novog trenera rossonera biti temelj važne, plodne i pozitivne suradnje", stoji u priopćenju kluba
Pogledaj originalni članak

Vincenzo Montella novi je trener talijanskog prvoligaša Milana s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, objavio je talijanski klub u srijedu na svojim službenim stranicama. 

Montella (42), bivši trener Fiorentine i Sampdorije, sjest će na klupu Milana 1. srpnja i zamijenit će Cristiana Brocchija koji je preuzeo privremeno vođenje kluba nakon što je Siniša Mihajlović smijenjen u travnju.

Bivši napadač je trenirao i Cataniju nakon igračke karijere koja ga je odvela u Empoli, Genou, Sampdoriju i Romu, kao i nakratko u Englesku gdje je branio boje Fulhama 2007.

Montella, koji je preuzeo Sampdoriju u studenom prošle godine i odveo je do 15. mjesta u  Serie A, odigrao je 20 utakmica za talijansku reprezentaciju između 1999. i 2005. i zabio je tri gola u reprezentativnom dresu. 

– Vjerujemo da će stil igre novog trenera Rossonera biti temelj važne, plodne i pozitivne suradnje – stoji u priopćenju kluba.

Milan, koji je izgubio od Juventusa u talijanskom kupu prošli mjesec, prošlu je sezonu završio na sedmom mjestu i treću godinu zaredom proputsit će europska natjecanja.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
00:49 30.06.2016.

još jedan neznalica na klupi..... trajat će koliko i Inzaghi i slični 'znalci'.... Pa jedan Scoria bi im bio bolji od ove plejade koja je prodefilirala