Žuta podmornica

Villarreal stiže bez Nilmara!

Foto: Pixsell
Villarreal stiže bez Nilmara!
14.09.2010.
u 18:05
Nogometaši Villarreala u srijedu u 13 sati doputovat će u Zagreb. Bit će smješteni u hotelu Regent Esplanade.
Pogledaj originalni članak

Trening u Maksimiru počinje u 19 sati. Zanimljivo, na popisu igrača koji stižu u Zagreb nema ponajboljeg im napadača, brazilskog reprezentativca Nilmara. Na njihovim službenim internetskim stranicama, kao ni u španjolskim medijima, nije objašnjeno zašto je tako.

Osim njega, očekivano nema ni veznjaka Cristobala, koji ima suspenziju zbog crvenog kartona još iz faze doigravanja.

Trener J. C. Garrido dovodi 19 igrača: 

Golmani: Diego López, Juan Carlos i Oliva.

Braniči: Gonzalo, Musacchio, Catalá, Capdevila, Marchena, Joan Oriol i Mario.

Veznjaci: Senna, Bruno, Cani, Borja Valero, Santi Cazorla i Jefferson Montero.

Napadači: Rossi, Marco Ruben i Jozy Altidore.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Castro
Castro
09:15 15.09.2010.

Da, i ja sam rekao da trebaju hrabro i muski odigrati pa sto bude. Ako se dobro posloze i budu koncentrirani mogu i nulu izvuci a to bi bilo vise nego odlicno. Ovaj Villareal je daleko jaci i nije sramota izgubiti ali pokusajmo napraviti malo iznenadjenje. SRETNO

Avatar cluesblues
cluesblues
18:27 14.09.2010.

ma spanjolci i bez nilmara imaju opak napad...ja se samo nadam da ce dinamo odigrat borbeno i muski i da nece primit nek pacerski gol ko sta je to do sad bilo uobicajeno u eurotekmama - pa ak i popuse, nek to bude zato jer su nadigrani u pozrtvovnoj igri, a ne zato jer je neko napravil nekakvu debilnu pogresku...a uopce ne treba spominjat da je villarreal kvalitetnija momcad, i da im je napad u stanju razvalit i puno jace momcadi od dinama....ali srecom, lopta je okrugla i ne pobjedjuju uvijek kvalitetniji i bolji...jedva cekam tekmu!

MA
markovic
18:32 14.09.2010.

svi se nešto nadaju,pišu pozitivne komentare,mislim i ja se nadam,volio bi da ne izgubimo naravno ali ako cemo stvarno ozbiljno,popit ce 3 komada