ZAVRŠIO NA TRAVI

VIDEO Trener šokirao BiH odvratnim potezom! Nogom u međunožje udario Hrvata

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Petar Franjić (desno)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Petar Franjić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Petar Franjić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Petar Franjić
03.10.2019.
u 23:02
Franjić je svoju karijeru počeo u Dinamu gdje je igrao u mlađim kategorijama. Nakon toga uslijedile su avanture u Lokomotivi, Sesvetama, Istri, Splitu, Qabali i Domžalama.U Široki je stigao prošle godine u desetom mjesecu
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Širokog Brijega su na domaćem terenu u neizvjesnoj utakmici izbacili su Sarajevo u osmini finala Kupa nakon prave drame i uz pobjedu od 3:2.

Nakon utakmice se ipak više pričalo o stvarima koji nemaju veze s nogometom. Nakon što je s domaće tribine nekoliko navijača ušlo u raspravu s igračem Sarajeva Anela Hebibovića, a potom je doletjelo i nekoliko, a nažalost jedan od njih je pogodio Hebibovića u glavu. Nakon toga sudac Mujić je povukao igrače u svlačionicu i na Pecari je prekid trajao preko 20 minuta. 

Nakon povratka, u 87. minuti došlo je do ružnih scena na terenu. 

Ispred gostujuće klupu došlo je do obračuna Petra Franjića i Dušana Hodžića nakon čega je kompletna klupa gostiju ušla u teren. Franjić je zbog svega dobio crveni karton dok je njegov suparnik dobio žuti karton. U velikoj gužvi našao se i trener vratara Sarajeva Dževad Šarić koji je nogom u međunožje udario Franjića koji se zatim srušio na travnjak. 

Šarić je zbog udaranja zaradio crveni karton, a prijeti mu i veća kazna. 

Franjić je svoju karijeru počeo u Dinamu gdje je igrao u mlađim kategorijama. Nakon toga uslijedile su avanture u Lokomotivi, Sesvetama, Istri, Splitu, Qabali i Domžalama.U Široki je stigao prošle godine u desetom mjesecu. 

>>> Pogledajte što je napravila navijačica Cityja pred navijačima Dinama

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
23:52 03.10.2019.

Ako ne znas gdje je bosnjak ostavio noz ,pregledaj svoja leđa to im je najmilije mjesto , posebno ako glume prijatelja

DM
drazen.muhvic
07:17 04.10.2019.

U njih geni kameni?

DH
dalibor.hren
12:10 04.10.2019.

Treba im iz državnog proračuna poslati sto milijuna € pomoći!