Liga prvaka

VIDEO Real pobijedio 4:1, City ostao bez proljeća u Europi

Foto: Reuters/PIXSELL
VIDEO Real pobijedio 4:1, City ostao bez proljeća u Europi
04.12.2012.
u 23:00
Jedini pogodak u Dortmundu zabio je Schieber u 57. minuti, a naš Ivan Perišić odigrao je svih 90 minuta
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić odigrao je blistavu predstavu u pobjedi Real Madrida 4:1 protiv Ajaxa na Santiago Bernabeu. Hrvatski reprezentativac sudjelovao je kod prva dva gola Madriđana. Prvo je u 13. minuti sjajnom asistencijom uposlio Benzemu, koji je dao Ronaldu povratnu loptu za 1:0, a potom je dalekometno navođenom loptom s centra uposlio Callejona za 2:0. Na 3:0 za Real povisio je Kaka u 49. minuti nakon asistencije Ronalda, a počasni pogodak za Ajax je u 59. minuti postigao Boerrigter. Konačnih 4:1 svojim drugim golom postavio je Callejon u 88. minuti.
Modrić je igrao svih 90 minuta, a Jose Rodriguez je pak sa 17 godina i 354 dana postao najmlađi igrač Reala u povijesti koji je nastupio u Ligi prvaka. Manchester City na proljeće neće igrati u Europi, porazom 0:1 u Dortmundu protiv Borussije završio je kao posljednji u skupini.

City je postao tek drugi engleski prvak koji je završio kao posljednji u skupini Lige prvaka, nakon Blackburna u sezoni 1995./96.

Jedini pogodak u Dortmundu zabio je Schieber u 57. minuti, a naš Ivan Perišić odigrao je svih 90 minuta.
U osminu finala kao prvoplasirani iz skupine prošli su PSG, Schalke, Malaga i Borussia Dortmund, a kao drugoplasirani Porto, Arsenal, Milan i Real Madrid.

U Europskoj ligi natjecanje će nastaviti Zenit, Dinamo Kijev, Ajax i Olympiakos.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.