PONOVO 'PREVARIO' SMRT

VIDEO Preživio je pad zrakoplova, a sada i slijetanje autobusa u 150 metara duboku provaliju!

Foto: David Kechi/DPA/PIXSELL
VIDEO Preživio je pad zrakoplova, a sada i slijetanje autobusa u 150 metara duboku provaliju!
04.03.2021.
u 15:38
Taj tridesetogodišnjak iz olupine je izašao izašao puzeći uz ozljedu koljena
Pogledaj originalni članak

Erwin Tumiri, član posade na letu LaMia 2933 u kojoj je 28. studenog 2016. poginuo 71 čovjek, većinom nogometaši i članovi stručnog stožera brazilskog Chapecoensea, ponovno je uspio 'prevariti' smrt.

Tumiri se u utorak nalazio u autobusu koji se na autocesti između Cochabambe i Santa Cruza u Boliviji strovalio u provaliju duboku 150 metara pri čemu je poginula je 21 osoba dok ih je tridesetak ozlijeđeno. 

Taj tridesetogodišnjak iz olupine je izašao izašao puzeći uz ozljedu koljena: Sjeo sam i pomislio: “Opet, ne mogu vjerovati”. Osjećam se zaista blagoslovljeno - rekao je nakon nesreće Tumiri, čije je riječi prenio list Los Tiempos.

Te 2016. godine Tumiri je bio među samo šest osoba koje su uspjele preživjeti zrakoplovnu nesreću. Nogometaši Chapecoensea tog su dana putovali na finale Copa Sudamericane protiv kolumbijskog Atlético Nacionala u Medellín, a do tragedije je došlo jer je letjelica ostla bez goriva.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PL
@ploto@
17:35 04.03.2021.

Čovjek jednostavno nema sreće.