DONIO POBJEDU

VIDEO Pogledajte spektakularan gol Oršića, čak su i navijačima West Hama padale vilice od ljepote

Foto: John Walton
VIDEO Pogledajte spektakularan gol Oršića, čak su i navijačima West Hama padale vilice od ljepote
09.12.2021.
u 23:11
Pobjedu plavima donio je Mislav Oršić kojem se već po tradiciji dogodio trenutak neodoljivoga majstorskoga nadahnuća
Pogledaj originalni članak

Dinamo je u Londonu slavio protiv West Hama (1:0), osvojio drugo mjesto u skupini i plasirao se u šesnaestinu finala Europske lige.

Pobjedu plavima donio je Mislav Oršić kojem se već po tradiciji dogodio trenutak neodoljivoga majstorskoga nadahnuća. Taj pogodak iz treće minute nešto je najuzbudljivije viđeno od Dinama u europskim utakmicama. To je šut desnicom u rašlje tako briljantan i spektakularan da su i navijačima West Hama padale vilice od ljepote prizora! Rekorder i bombarder Mislav Oršić sada je na brojci od 21 pogotka u Europi za Dinamo, čak šest više od legendi Cvitanovića i Zambate.

Gol Oršića pogledajte OVDJE.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

DU
Deleted user
23:41 09.12.2021.

Bravo Mislave legendo. Strah i trepet za engleske klubove.

Avatar Pastuh
Pastuh
23:44 09.12.2021.

Ponekad forsira i kad očito ne ide bla, bla, bla... Zbog Tottenhama bi mu dao doživotni ugovor i kip ispred stadiona. Mislava na Pantovčak!

BL
blekpanther
00:28 10.12.2021.

21h 03min. ugašen Split!