USRED ISTANBULA

VIDEO Pogledajte čarobnu tricu Hrvata vrijednu završnice Eurolige

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VIDEO Pogledajte čarobnu tricu Hrvata vrijednu završnice Eurolige
06.05.2021.
u 12:35
Efes će u Kolnu, u polufinalu Eurolige, igrati protiv moskovskog CSKA i bit će to repriza finala Eurolige iz 2019. u kojem su efesovci ostali kratki
Pogledaj originalni članak

Hrvatski košarkaš Krunoslav Simon imao je čaroban doprinos u pobjedi Efesa nad Real Madridom 88:83. Tom se pobjedom turska momčad plasirala u Final Four košarkaške Europske lige

Kod rezultata 80:80, u trenucima kada je isticalo vrijeme za napad domaćina, i kada je efesovcima voda već bila do grla, Simon se digao sa osam metara i preko ruke pogodio tricu za 83:80. Simonu je to bila treća trica i ukupno 17 koš, uz tri asistencije pa se može reći da je jedan od heroja pobjede Efesa u petoj utakmici - takozvanoj majstorici - četvrtfinalne serije protiv Madriđana.

Video možete pogledati OVDJE.

Efes će u Kolnu, u polufinalu Eurolige, igrati protiv moskovskog CSKA i bit će to repriza finala Eurolige iz 2019. u kojem su efesovci ostali kratki. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.