Jako ga zavoljeli

VIDEO Navijači slavnog kluba posvetili pjesmu Hrvatu u čast, grmjet će tribine!

Foto: Reuters/PIXSELL
Borna Barišić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Borna Barišić
Foto: Press Association/Pixsell
Borna Barišić
12.10.2019.
u 14:10
Navijači Rangersa obradili su stari hit Karma Chameleon engleske grupe Culture Club
Pogledaj originalni članak

Možda Borni Barišiću prva sezona u dresu Rangersa nije bila laka, trebalo je vremena da se prilagodi, ali sada već briljira u redovima čuvenog kluba iz Glasgowa.

Svjedoče tome i snimke s društvenih mreža, pjesma koju su navijači tog kluba posvetili hrvatskome reprezentativcu, igraču kojemu i izbornik Zlatko Dalić silno vjeruje na poziciji lijevoga beka.

Obradili su navijači Rangersa stari hit Karma Chameleon engleske grupe Culture Club, pa nas malo i nasmijali jer se prilično muče s njegovim imenom pri toj brzini.

Bilo kako bilo, tek nedavno osmišljena pjesma učestalo će grmjeti stadionom Ibrox, što će sigurno Barišiću dati novi vjetar u krila u ionako odlično započetoj sezoni.

- Kada je nastupao za Osijek, bilo je očigledno da je veliki talent, ali to nije često pokazivao u dresu Rangersa. Nije se prošle sezone najbolje snalazio, ali sada napokon gledamo pravog Barišića, onakvog kakvog smo ga svi željeli vidjeti kada je dolazio.

- Ima izvanrednu ljevicu, prilično je visok i brz, te je jasno da se tu krije igrač i pol. I drago mi je vidjeti da se uklopio, da se oslobodio i da ovako sada igra. Skidam kapu i Stevenu Gerrardu jer nije izgubio strpljenje s njim - kazao je na račun hrvatskog reprezentativca Steven Smith, nekadašnji branič tog kluba, koji sva pažljivo prati jer komentira za postaju RangersTV.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

KA
kajinx
15:28 12.10.2019.

Sretno Borna! Dobra navijačka pjesma!

DU
Deleted user
15:39 12.10.2019.

Konacno smo rijesili problem lijevog beka, a mislim da je i Petkovic dostojno zamijenio Manđukica.

PR
prajdali100
15:24 12.10.2019.

Svaka čast.