Naslovnica Sport Nogomet

VIDEO Navijači slavnog kluba posvetili pjesmu Hrvatu u čast, grmjet će tribine!

Navijači Rangersa obradili su stari hit Karma Chameleon engleske grupe Culture Club
12. listopada 2019. u 14:10 6 komentara 6554 prikaza
Borna Barišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Možda Borni Barišiću prva sezona u dresu Rangersa nije bila laka, trebalo je vremena da se prilagodi, ali sada već briljira u redovima čuvenog kluba iz Glasgowa.

Hrvatska - Mađarska Sve je više na cijeni Senzacija na Transfermarktu: Hrvat izbio ispred Ronalda i Messija!

Svjedoče tome i snimke s društvenih mreža, pjesma koju su navijači tog kluba posvetili hrvatskome reprezentativcu, igraču kojemu i izbornik Zlatko Dalić silno vjeruje na poziciji lijevoga beka.

Obradili su navijači Rangersa stari hit Karma Chameleon engleske grupe Culture Club, pa nas malo i nasmijali jer se prilično muče s njegovim imenom pri toj brzini.

Bilo kako bilo, tek nedavno osmišljena pjesma učestalo će grmjeti stadionom Ibrox, što će sigurno Barišiću dati novi vjetar u krila u ionako odlično započetoj sezoni.

Hrvatski navijači Reakcije na Cesaricu Čitava regija se naklonila hrvatskim navijačima, pročitajte što im ljudi poručuju

- Kada je nastupao za Osijek, bilo je očigledno da je veliki talent, ali to nije često pokazivao u dresu Rangersa. Nije se prošle sezone najbolje snalazio, ali sada napokon gledamo pravog Barišića, onakvog kakvog smo ga svi željeli vidjeti kada je dolazio.

- Ima izvanrednu ljevicu, prilično je visok i brz, te je jasno da se tu krije igrač i pol. I drago mi je vidjeti da se uklopio, da se oslobodio i da ovako sada igra. Skidam kapu i Stevenu Gerrardu jer nije izgubio strpljenje s njim - kazao je na račun hrvatskog reprezentativca Steven Smith, nekadašnji branič tog kluba, koji sva pažljivo prati jer komentira za postaju RangersTV.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?