Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako ga zavoljeli

VIDEO Navijači slavnog kluba posvetili pjesmu Hrvatu u čast, grmjet će tribine!

Borna Barišić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
12.10.2019.
u 14:10

Navijači Rangersa obradili su stari hit Karma Chameleon engleske grupe Culture Club

Možda Borni Barišiću prva sezona u dresu Rangersa nije bila laka, trebalo je vremena da se prilagodi, ali sada već briljira u redovima čuvenog kluba iz Glasgowa.

Svjedoče tome i snimke s društvenih mreža, pjesma koju su navijači tog kluba posvetili hrvatskome reprezentativcu, igraču kojemu i izbornik Zlatko Dalić silno vjeruje na poziciji lijevoga beka.

Obradili su navijači Rangersa stari hit Karma Chameleon engleske grupe Culture Club, pa nas malo i nasmijali jer se prilično muče s njegovim imenom pri toj brzini.

Bilo kako bilo, tek nedavno osmišljena pjesma učestalo će grmjeti stadionom Ibrox, što će sigurno Barišiću dati novi vjetar u krila u ionako odlično započetoj sezoni.

- Kada je nastupao za Osijek, bilo je očigledno da je veliki talent, ali to nije često pokazivao u dresu Rangersa. Nije se prošle sezone najbolje snalazio, ali sada napokon gledamo pravog Barišića, onakvog kakvog smo ga svi željeli vidjeti kada je dolazio.

- Ima izvanrednu ljevicu, prilično je visok i brz, te je jasno da se tu krije igrač i pol. I drago mi je vidjeti da se uklopio, da se oslobodio i da ovako sada igra. Skidam kapu i Stevenu Gerrardu jer nije izgubio strpljenje s njim - kazao je na račun hrvatskog reprezentativca Steven Smith, nekadašnji branič tog kluba, koji sva pažljivo prati jer komentira za postaju RangersTV.

Komentara 6

KA
kajinx
15:28 12.10.2019.

Sretno Borna! Dobra navijačka pjesma!

DU
Deleted user
15:39 12.10.2019.

Konacno smo rijesili problem lijevog beka, a mislim da je i Petkovic dostojno zamijenio Manđukica.

PR
prajdali100
15:24 12.10.2019.

Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije