NA RUJEVICI

VIDEO Marko Livaja nije trenirao s hrvatskom reprezentacijom

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Dalmatinski portal
Livaja svađa
06.06.2023.
u 18:40
Kako je bilo na treningu, pogledajte u videu koji je snimio naš novinar Željko Janković.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je još jedan trening na Rujevici uoči Lige nacija. Najvažnija informacija je da na treningu nije bilo Marka Livaje. Kako je bilo na treningu, pogledajte u videu koji je snimio naš novinar Željko Janković.

 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

LA
lajh1985
18:47 06.06.2023.

Zasto nije naslov samo sa reprezentacijom , a ne sa hrvatskom reprezentacijom kao da mi ne znamo da je Marko Livaja nas igrac?

Avatar fakinn
fakinn
19:06 06.06.2023.

Trebao je bit odavno izbacen kad je pjevao "I purgera i riječana I šakama i nogama I bocama i letvama sve za našeg hajduka." Video dostupan na yt

DE
derin
19:09 06.06.2023.

To je sramotno i tužno, da par pojedinaca ovo čini reprezentaciji! Pa što je jučer osiguranje radilo izgleda, što nije odmah te likove udaljilo ili se prekinulo trening!? Je li se itko iz Rijeke danas ogradio i osudio ono jučer!?