BROZ OTVORIO

VIDEO Ma tko kaže da je loša atmosfera? Evo što rade Vatreni pred Englesku

Foto: Instagram
VIDEO Ma tko kaže da je loša atmosfera? Evo što rade Vatreni pred Englesku
10.06.2021.
u 10:40
'Lagano smo počeli' napisao je Dejan Lovren na svome Instagram storyju s Marcelom Brozovićem i Šimom Vrsaljkom koji su vidno dobro raspoloženi
Pogledaj originalni članak

Krenula je nova sezona "Vatrenih fora". Vjerojatno bi se tako nekako zvala humoristična emisija s našim karizmatičnim nogometnim reprezentativcima jer gdje su oni uvijek je urnebesno.

Kako su nas iz Rusije častili kultnim 'La pa pa Englezići, doma trenirati', 'Pijani smo k'o mace!', 'Ne boj se draga, kavu pijem!' i sličnim forama, pred ovaj Euro je uranjeno krenula nova tura. 

'Lagano smo počeli' napisao je Dejan Lovren na svome Instagram storyju s Marcelom Brozovićem i Šimom Vrsaljkom koji su vidno dobro raspoloženi. 

Čini se da je atmosfera odlična pred početak Eura. Ili je barem počela biti. 

U tom duhu, neka i u nedjelju opet vidimo Šimu kako spava na zastavi i viče 'La pa pa Englezići". 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
22:24 10.06.2021.

Treba pustit englezima da pobjede I osvpje prvo mjesto I tako bi nasi izbjegli u osmini finals Francuska ili Portugal koji nam ne leze

KO
konoplja
12:36 10.06.2021.

Šime Vrsaljko je najbolji bek na svijetu, kakva ga samo kreativnost krasi u napadu da moja punica koja ne prati nogomet zna što će Vrsaljko napraviti sa loptom, osim dodavanja unazad u fazi napada, Vrsaljko će i odraditi vrlo loše nabacivanje lopte pred gol!