Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROZ OTVORIO
Povratak na članak

VIDEO Ma tko kaže da je loša atmosfera? Evo što rade Vatreni pred Englesku

'Lagano smo počeli' napisao je Dejan Lovren na svome Instagram storyju s Marcelom Brozovićem i Šimom Vrsaljkom koji su vidno dobro raspoloženi

Komentari 2

DU
Deleted user
22:24 10.06.2021.

Treba pustit englezima da pobjede I osvpje prvo mjesto I tako bi nasi izbjegli u osmini finals Francuska ili Portugal koji nam ne leze

VL
KO
konoplja
12:36 10.06.2021.

Šime Vrsaljko je najbolji bek na svijetu, kakva ga samo kreativnost krasi u napadu da moja punica koja ne prati nogomet zna što će Vrsaljko napraviti sa loptom, osim dodavanja unazad u fazi napada, Vrsaljko će i odraditi vrlo loše nabacivanje lopte pred gol!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.