SHOW U POLJSKOJ

VIDEO Ljepotice izvan ringa, zvijeri u njemu: Protivnici u lice bacila seks-igračku!

Foto: YoutTube/Screenshot
VIDEO Ljepotice izvan ringa, zvijeri u njemu: Protivnici u lice bacila seks-igračku!
30.08.2021.
u 14:17
Uoči HIGH League dvoboja između Aniela "Lil Masti" Bogusz i Ewe Brodnicke poprilično je zaiskrilo.
Pogledaj originalni članak

Conor McGregor, Floyd Mayweather, Chael Sonnen i otac verbalnog delikta Muhamed Ali popularizirali su obračune prije samih boksačkih i MMA mečeva, no Poljaci kao da podižu ljestvicu. Barem kad se radi o bizarnosti...

Njihova MMA scena krije razne "dragulje", a ovaj konkretni krije se u ženskoj konkurenciji. Naime, uoči HIGH League dvoboja između Aniele "Lil Masti" Bogusz i Ewe Brodnicke poprilično je zaiskrilo.

 

 

 

Bio je to meč koji se dugo čekao jer Brodnicka je "kraljica boksa" u Poljskoj, bivša prvakinja Europe i WBO organizacije u perolakoj kategoriji, a spremala se za MMA debi. I to protiv popularne influenserice i pop zvijezde Lil Masti, koja ima višegodišnje MMA iskustvo.

 

 

 

Naravno, već sami opis dvoboja sugerira show, koji nije izostao na službenom vaganju i sučeljavanju. Dok je Lil Masti, prije poznata kao Sexmasterka, udarala protivnicu lagano po stražnjici, Brodnicka je njoj u lice gurnula seks-igračku. Ili, bolje rečeno, crni dildo.

Odmah je nastala gužva, palo je nekoliko udaraca i podigla se popularnost same borbe. U kojoj je Brodnicka izvukla deblji kraj jer Lil Masti ju je pošteno istukla i pobijedila. Boksačka prvakinja tražila je uzvrat, pravdavši se da je u meč ušla s ozlijeđenim koljenom.

 

Pitanje je hoće li dobiti taj uzvrat jer Lil Masti u sljedećem meču za protivnika želi - muškarca. Javnost pak želi uzvrat jer Brodnicka uvijek ponudi nešto provokativno. Još su svježa sjećanja na 2019., kad je uoči boksačkog meča poljubila Edith Soledad Matthysse pa dobila šamar.

Kako je dvoboj dviju ljutih protivnica završio, pogledajte OVDJE.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.