Pao na skijanju

VIDEO Ivica Kostelić završio u bolnici, upozoravamo da bi snimka neke mogla uznemiriti

Foto: Facebook
VIDEO Ivica Kostelić završio u bolnici, upozoravamo da bi snimka neke mogla uznemiriti
29.12.2019.
u 13:30
Proslavljeni hrvatski skijaš je dislocirao rame
Pogledaj originalni članak

Eto, i Ivici Kosteliću se može dogoditi nesreća na skijanju. Proslavljeni hrvatski sportaš nezgodno je pao tijekom slobodne vožnje na strminama Kanina, te je završio u bolnici.

Kostelić je snimku objavio na svom profilu na Facebooku u nedjelju oko podneva, a u statusu je potvrdio da je dislocirao rame.

Ivica je zahvalio svima što su mu odmah priskočili u pomoć, a mi upozoravamo osjetljive gledatelje da preskoče dio snimke kada mu namještaju rame jer bi ih prizor mogao uznemiriti.

Dobro je da je samo tako završilo jer snimka ujedno otkrila da su četverostrukog osvajača srebrnih olimpijskim medalja i ukupnog pobjednika u Svjetskom kupu metri dijelili od daleko veće nesreće...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 38

KO
kompjuter
17:00 29.12.2019.

pa nisu normalni di se skijaju,dobro da nije u rupu upo i poginuo,bojim se da ne završi ko šumaher,ivekkkkkk,žena i djeca te čekaju,znam da nemožeš bez skija ali oladi malo,sad je super prošlo ali????

IM
Immanuell
19:18 29.12.2019.

Kakvi su ovdje komentari na Kostelića, nevjerojatno....... Video je zanimljiv, zato je dan i članak, čovjek se povrijedio i pokazano je kako relocirati rame. Toliko bestidnog jala, zavisti, kućni miševi s običnim životom savjetuju Kostelića da se ostavi skijanja, da je star i da ima ženu i djecu doma. Savjetuju čovjeka s naslovom svjetskog kupa i 4 srebrne olimpijske medalje....... Samo do prije koju godinu dizali ga u zvijezde, a sad se ne može od zabadanja nosa ni rekreativno skijati u privatnosti

JU
juma
23:51 29.12.2019.

Nije ovo nikakvo rekreativno skijanje, nego dosta rizican sport. Prirodu mozes izazivati puno puta, sve do jednom kada se preracunas, a tada je obicno ishod tragican. Uvijek se sjetim jednog svicarskog alpiniste, zvao se Ueli Steck i penjao se skakutajuci poput jarca, najcesce bez ikakvog osiguranja i samo s minimalnom opremom, po svim mogucim svjetskim vrhovima neshvatljivom brzinom, izlazuci se ogromnom riziku. Cinilo se kako mu nista ne moze biti, sve do jednom, kada je nakon milijun ispravnih procjena, na jednom banalnom treningu krivo procijenio situaciju i napravio pogresan korak. On se za razliku od Ivice svjesno odrekao obiteljskog zivota i djece, jer je bio svjestan cime se bavi. Zato je ovo bilo Ivici bilo dobro upozorenje, neka se ostavi ludorija i ne izaziva sudbinu.