Vratio se MM17

Čuješ li ovo, Sarri? Pogledajte reakciju navijača Juvea nakon priča da Mandžo odlazi

Foto: Press Association/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Press Association/Pixsell
Paulo Dybala i Mario Mandžukić
10.07.2019.
u 12:34
Sve govori o tome kako novi trener Juventusa Maurizio Sarri ima neke svoje taktičke zamisli u koje se Mandžukić ne uklapa.
Pogledaj originalni članak

Igrači Juventusa počeli su se okupljati u Torinu. U srijedu ujutro, nešto poslije 9.30, među prvima su na liječničke preglede stigli Mario Mandžukić, Sami Khedira i Miralem Pjanić, a okupljeni navijači poludjeli su od sreće kada su ugledali svoje nogometne heroje, napose uvijek beskompromisnog i požrtvovnog Hrvata.

Dozivali su Mandžukića, tražili autograme i fotografije za uspomenu, a čak je jedan od najuglednijih Juventusovih blogera u naslovu istaknuo da je nekadašnji hrvatski reprezentativac dočekan uz ovacije.

Ne čudi to toliko budući da Mandžu navijači torinskoga kluba obožavaju, a pogotovo ne čudi u ovome trenutku kada mediji iz dana u dan nagađaju gdje će MM17 nastaviti karijeru.

Daleko od toga da ga bilo tko od novinara gura iz kluba, ali sve govori u prilog tome da novi trener Juventusa Maurizio Sarri ima neke svoje taktičke zamisli u koje se Mandžukić ne uklapa.

Uostalom, da nije tako, ne bi se ispred torinskih ureda redali klubovi u želji da doznaju može li Mandžukić iz Stare dame, a posljednje informacije govore da se u utrku uključio i Kovačev Bayern nakon što je ozbiljan interes iskazala dortmundska Borussia.

Kako će ta priča završiti, vidjet ćemo, baš kao što ne bi bilo loše ni da Sarri pogleda što je jutros zabilježio novinar Giovanni Albanese.

Naravno da ima pravo posložiti momčad onako kako misli da mu najbolje odgovara, ali možda nije naodmet s vremena na vrijeme opipati i bilo navijača. A Mandžo toliku ljubav nije stekao tek tako, zar ne?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ZE
zekozeko1
12:40 10.07.2019.

Mandzukic i Olic su extra klase

AB
abendblatt
13:25 11.07.2019.

Meni se sve cini, da Mandzo nece otici nikuda, da ce ostati na klupi sjediti dok mu ne istekne ugovor.

SB
sirimavo.bandaranaike
12:59 10.07.2019.

svatko je sam kovač svoje sreče - Niko Kovač osobito