VOZI JET SKI

VIDEO Barcina nova zvijezda stigla u Hrvatsku na odmor: Evo u kojem je mjestu

Foto: PSG Facebook
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Insatgram
Foto: Insatgram
08.07.2021.
u 20:00
Već je ranije bio Barcina želja, ali je Lyon tražio visoku odštetu, čak 20 milijuna eura, a sada mu je istekao ugovor pa je u Barcu stigao kao slobodan igrač
Pogledaj originalni članak

Dok se još ni tinta na papiru nije oslušila, Barcelonina nova zvijezda, Memphis Depay, već je stigoa na našu obalu. Naime, katalonski gigant i nizozemski nogometaš su u lipnju potpisali ugovor. Olympique Lyonnais je nakon isteka ugovora pustio Depaya u Kataloniju, a dogovor je potpisan do kraja sezone 2022/23.

Igrač koji je krenuo sa svojim nogometnim koracima u klubu Sparta Rotterdam, a debitirao kao prvoligaš u PSV-u  postao je jedan od najboljih nizozemskih nogometaša današnjice. S 26 godina biriljirao je u francuskoj Ligue 1, a prije toga je sezonu i pol proveo u velikom  Manchester Unitedu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Već je ranije bio Barcina želja, ali je Lyon tražio visoku odštetu, čak 20 milijuna eura, a sada mu je istekao ugovor pa je u Barcu stigao kao slobodan igrač.

Igrao je sve četiri utakmice na Euru za Nizozemsku od prve minute. Zabio je i gol u pobjedama protiv Austrije (2:0) i Sjeverne Makedonije (3:0) u skupini. Sada će ga i na Camp Nou voditi sunarodnjak Koeman. 

Dok ne krenu pripreme, Depay se odlučio opustiti, a za to je odabrao najljepšu obalu na svijetu - jadransku. Pohvalio se na Instagramu da uživa u Malom Lošinju gdje je doveo i svoje pse, a uz njih mu društvo rade i prijatelji.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.