ČUDESNI HRVATI

VIDEO Babo odveo Utah do klupskog rekorda, savršeni Zubac bezobrazno zakucao

Foto: Jim Ruymen/Newscom/PIXSELL
VIDEO Babo odveo Utah do klupskog rekorda, savršeni Zubac bezobrazno zakucao
06.02.2021.
u 09:15
Bogdanović je iz igre je šutirao 10/15, za trice 7/10, a s linije slobodnih bacanja 4/4, dok je u jednom periodu igre u samo minutu i pol zabio četiri trice
Pogledaj originalni članak

Utah Jazz su u gostima pobijedili Charlotte 138-121, a Bojan Bogdanović je imao izvrstan učinak s 31 košem, 7 skokova i 5 asista za 38 minuta igre. Ovo je rekordno ostvarenje za Utah u povijesti kluba budući da su zabili 26 trica u jednoj utakmici, a Bojan je bio njihov predvodnik sa sedam.

Bogdanović je iz igre je šutirao 10/15, za trice 7/10, a s linije slobodnih bacanja 4/4, dok je u jednom periodu igre u samo minutu i pol zabio četiri trice. 

Utahu je ovo 14. pobjeda u 15 mečeva, te imaju najbolji omjer u ligi (18-5). Uz Bogdanovića, Jazzere je predvodio Donovan Mitchell (30, 5 trica), a Hornetse novak LaMelo Ball (34,8 asistencija).

U derbiju večeri Boston Celticsi su s 119-115 slavili u gostima kod Los Angeles Clippers, a hrvatski centar Ivica Zubac imao je 14 koševa i šest skokova, jednu blokadu i savršen šut 7-7. 

Ovo je najbolji učinak Zupca ove sezone, a uz sto posto omjera u reketu odradio je i jedno sjajno zakucavanje.

Jayson Tatum (34) i Kemba Walker (24) predvodili su Celticse, koji su u trećoj četvrtini gubili s 11 razlike, a potom u zadnjem dijelu igre sve nadoknadili i pobijedili. Kawhi Leonard (28) i Lou Williams (18) bili su najbolji kod Clippersa, za koje nije igrao Paul George. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.