PRŠTE REAKCIJE

VIDEO Američki mediji 'gore' zbog urnebesnog poteza trenera hrvatskih korijena

Foto: NBC/Screenshot
VIDEO Američki mediji 'gore' zbog urnebesnog poteza trenera hrvatskih korijena
11.10.2021.
u 11:19
Povratak legende Patriotsa sa svojim novim klubom nakon emotivnog odlaska u 2020. nije na kraju dobio ''šušur'' kao jedan drugi detalj
Pogledaj originalni članak

Možda i najveći američki sportaš svih vremena Tom Brady vratio se u dom svojih pet od šest osvojenih Super Bowla. Bio je to velik događaj u američkom sportu. Točnije, bila je to najgledanija nedjeljnja NFL utakmica još od 2012. s čak 28 i pol milijuna gledatelja na svim platformama. 

No, povratak legende Patriotsa sa svojim novim klubom nakon emotivnog odlaska u 2020. nije na kraju dobio ''šušur'' kao jedan drugi detalj. 

Naime, jedan od pomoćnih trenera, Steve, dobio je više od milijun pregleda u 12 sati. Nije loše. A ako se pitate zašto bi netko toliko puta gledao u trenera, razlog je, kako kaže Golf Digest "što jezikom prolazi po zubima kao da je upravo izašao iz toaleta noćnog kluba u Miamiju", a uz to mu je prezime - Belichick. Da, on je sin slavnog NFL trenera i šesterostrukog osvajača lige - Billa Belichicka. 

Naravno da je video toga trenutka postao viralan i društvene mreže i dalje ne prestaju u čudu gledati u Stevea, iako je utakmica odigrana još prošloga vikenda. 

Na susretu koji je bio na rasporedu ove nedjelje je glavna tema bio upravo njegov otac koji je na sebi imao zanimljiv hrvatski detalj.

Reakcije na društvenim mrežama pršte sa svih strana:

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Tombstone
Tombstone
00:16 12.10.2021.

Utakmica je bila s tolikim uzbudjenjem ocekivana jer je Brady ovom pobjedom uspio sto nitko u povijesti NFL nije, a to je pobijediti bas svaku momcad u ligi.

Avatar ProfesionalacZG
ProfesionalacZG
11:30 11.10.2021.

"Trener hrvatskih korjena"... Ovako Srbi pišu o Srbima