napeta atmosfera

VIDEO Potukli se albanski i srpski navijači! Neredi se nastavili na tribinama u Kataru

Foto: Carl Recine/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Foto: Carl Recine/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
02.12.2022.
u 23:30
Napeto je bilo na utakmici Švicarske i Srbije, navijači su si također imali što za reći
Pogledaj originalni članak

U Dohi su na stadionu bili i albanski navijači koji su došli bodriti Švicarsku, a prije svega zbog Xherdana Shaqirija i Granita Xhake. Tako je pred ogled Srbije i Švicarske došlo do nereda i koškanja između srpskih i albanskih navijača. Navijači nisu imali švicarske zastave, već samo albanske. Naelektrizirana atmosfera se prenijela i na teren gdje je Granit Xhaka, Švicarac sa albanskim korijenima, psovao i hvatao se za međunožje prema srpskoj klupi.

>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

Ranije nije dužan ostao ni Dragan Stojković koji je psovao majku švicarskim Kosovarima Shaqiriju i Xhaki nakon što je Vlahović zabio za vodstvo.

Na kraju cijele balade, Srbija je poražena sa 3:2, a Švicarska je ostvarila cilj i plasirala se u nokaut fazu Mundijala. 

Također, na tribinama je došlo do manjeg koškanja, ali su zaštitari intervenirali i smirili potencijalnu žešću tučnjavu.

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

Avatar MK3
MK3
23:51 02.12.2022.

To nisu albanski navijaći nego navijaći Švicarske. Pa zašto mi čitamo ne filtriranu srpsku propagandu u Hrvatskoj? Ili je Albanija večeras pobjedila Srbiju ili čiji su to navijači?

Avatar mustafa2
mustafa2
23:51 02.12.2022.

"Ranije nije dužan ostao ni Dragan Stojković koji je psovao majku švicarskim Kosovarima Shaqiriju i Xhaki nakon što je Vlahović zabio za vodstvo." ----- koji saltomortale u istoj recenici, nebi vas se posramio ni jedan vas srpski portal. mali debeli piksi nije ostao RANIJE duzan :))))) kako mozes biti duzan ako je bilo ranije odnosno prije ??? znaci, mali debeli piksi je vratio dug prije nego ga posudio :)))) svasta se od vas moze cuti i procitati.

Avatar MK3
MK3
00:07 03.12.2022.

Švicarci su prekinuli presicu kad su srpski novonari počeli provocirati Xhaka-u... Drugi put su Srbi organizirali novinara iz Bangladeša (možda za 100$) koji je došao na presicu provocirati Shaqiri-ja... Vratar Crvene Zvezde laprda o Srbiji do Dalmacije - to komšije ne čuju, ne vid i ne njuše...