VRATILI SE U PREMIERSHIP

Veznjak Middlesbrougha zaradio ogromnu posjekotinu nakon brutalnog starta!

Foto: Printscreen Twitter
Ozljeda
Foto: Reuters
gaston ramirez
Foto: Reuters
gaston ramirez
Foto: Reuters
gaston ramirez
Foto: Reuters
gaston ramirez
Autori Vecernji.hr, Hina
07.05.2016.
u 18:05
'Boro' se vratio u Premiership iz kojeg je ispao 2009. godine.
Pogledaj originalni članak

Nakon Burnleyja plasman u Premiership izborio je i Middlesbrough nakon što je u susretu posljednjeg kola Championshipa odigrao 1:1 protiv izravnog suparnika Brighton & Hove Albiona.

Bio je to izravan dvoboj za drugo mjesto koje vodi u elitno društvo engleskog nogometa nakon što je Burnley i prije zadnjeg kola osigurao promociju.

Middlesbroughu je za osvajanje drugog mjesta trebao bod, dok je goste u viši rang vodila jedino pobjeda. Na koncu je završilo 1:1 i 'Boro' se vratio u Premiership iz kojeg je ispao 2009. godine.

Domaćin je poveo u 19. minuti golom Ricarda Stuania, izjednačio je Dale Stephens u 55. minuti, no samo četiri minute kasnije Stephens je isključen. S igračem manje gosti nisu uspjeli niti jednom ozbiljnije ugroziti suparnička vrata i novu priliku za plasman u Premiership tražit će kroz kvalifikacije.

Utakmica će ostati upamćena i po brutalnom startu Dalea Stephensa na Gastona Ramireza koji je zaradio veliku posjekotni na nozi. 

Za preostalu, treću kartu koja vodi u viši rang natjecanja borit će se četiri kluba. U polufinalu se sastaju Sheffield Wednesday i Brighton & Hove Albion, te Derby County i Hull City. Prve utakmice su 13. i 14. svibnja, a uzvrati 16. i 17. svibnja. Finale je 28. svibnja na Wembleyju.

Iz Premiershipa je ispala Aston Villa, a preostala dva putnika u niži rang natjecanja bit će Norwich City, Sunderland ili Newcastle United.

>> Niko Kovač svladao Borussiju i osigurao naslov Bayernu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.