BUGARSKI NAPADAČ

Ventsislav Hristo potpisao za Rijeku

Foto: NK Rijeka
Ventsislav Hristo potpisao za Rijeku
27.01.2015.
u 13:57
- Prvi dojmovi o Rijeci su dobri. Sve mi se čini na visoko profesionalnoj razini što me jako raduje i jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru i počnem trenirati s ostatkom momčadi. Imam mali problem s ozljedom, ali idem na terapiju i vjerujem da ću vrlo brzo biti spreman za sve napore - rekao je Hristo.
Pogledaj originalni članak

Bugarski napadač Ventsislav Hristo (26) novi je igrač Rijeke. Hristo je potpisao ugovor na dvije i pol godine. Napada će uskoro u Varaždinu sanirati manju ozljedu mišića, a onda se priključiti novoj momčadi.

- Prvi dojmovi o Rijeci su dobri. Sve mi se čini na visoko profesionalnoj razini što me jako raduje i jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru i počnem trenirati s ostatkom momčadi. Imam mali problem s ozljedom, ali idem na terapiju i vjerujem da ću vrlo brzo biti spreman za sve napore - rekao je Hristo za službenu stranicu Rijeke.

U Rijeci je već igrao bugarski reprezentativac Georgi Ivanov.

- Informirao sam se o klubu i gradu prije nego sam došao ovdje pa znam da je moj sunarodnjak Georgi Ivanov igrao za Rijeku. Nisam znao da su navijači u Rijeci toliko voljeli Ivanova, ali nadam se da ću nastaviti na njegovom tragu i da će me navijači cijeniti kao što su i njega. Znam da je Rijeka jedan od boljih hrvatskih klubova, da je posljednjih godina dosta napredovala i da postiže uspjehe u domaćem prvenstvu i Europi, a ja vjerujem da ću se uklopiti i pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve.

>> Rijeka otpisala Jajala: Razlozi napuštanja priprema su izrazito neugodne prirode

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.