BRAVO!

Veliko srce: Bivši kapetan Vatrenih pomaže Petrinji

Foto: Instagram
Veliko srce: Bivši kapetan Vatrenih pomaže Petrinji
31.12.2020.
u 18:13
To je samo jedna od silnih pošiljki koje posljednjih dana pristižu u pomoć mjestima pogođenim potresom, a pomoć je potrebna. Neki hrvatski sportaši su upravo iz Petrinje te su pozvali na pomoć i zahvalili na istoj
Pogledaj originalni članak

Ne prestaje pristizati pomoć za potresom pogođena područja, a među mnogima koji su se odlučili pomoći su i hrvatski sportaši. Jedan od njih je i Darijo Srna, nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i legenda Šahtara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mladi prikupljaju pomoć

On je na Instagramu podijelio story gdje se fotografirao pred kombijem DVD-a Metković i napisao:

- Metković za Petrinju! 

To je samo jedna od silnih pošiljki koje posljednjih dana pristižu u pomoć mjestima pogođenim potresom, a pomoć je potrebna. Neki hrvatski sportaši su upravo iz Petrinje te su pozvali na pomoć i zahvalili na istoj. 

Neki od njih su Kristijan Grbeša, futsal reprezentativac te Filip Krovinović, igrač engleskog WBA koji je donedavno vodio Slaven Bilić. 

Dejan Lovren, Luka Cindrić, Pero Bočkaj i drugi su ponudili smještaj obiteljima pogođenima potresom, ali i pozvali sve kojima je potrebna pomoć da im se direktno jave kako bi se mogli organizirati i dogovoriti.

Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce, a naši sportaši svoju humanitarnu crtu. Još jednom nas je pogodilo veliko zlo, ali smo ostali kao jedan, brat uz brata, Hrvat uz Hrvata. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.