ABA liga

Velika vijest za naše klubove, osobito će joj se razveseliti Splićani!

Foto: Milan Šabić/Pixsell
Foto: Josip Regović/Pixsell
Cibona - Split
Foto: Josip Regović/Pixsell
Cibona - Split
22.04.2020.
u 19:16
Pametan potez regionalnih klubova svakako je odgoda donošenja bilo kakvih odluka (kupovina vremena) najmanje do polovice svibnja
Pogledaj originalni članak

Čelni i odgovorni ljudi klubova ABA lige održali su video-konferenciju kako bi analizirali aktualnu situaciju s epidemijom koronavirusa i mogućnost nastavka natjecanja koje je suspendirano 13. ožujka neposredno prije odigravanja posljednjeg kola ligaškog dijela priče.

Svi klubovi složili su se da treba iscrpiti sve mogućnosti kako bi sezona bila završena na parketu, naravno, kada za to budu postojali svi neophodni uvjeti u skladu s procjenama epidemioloških službi zemalja sudionica ovog regionalnog natjecanja.

No, analizirat će se i modeli mogućeg modificiranja formata završnice o čemu će odlučivati Skupština ABA lige.

Pametan potez regionalnih klubova svakako je odgoda donošenja bilo kakvih odluka (kupovina vremena) najmanje do polovice svibnja.

Naime, isti su procijenili da je mudro pričekati što će na temu okončanja sezone odlučiti svojevrsno im nadređena Euroliga koju popunjava i prvak ABA lige.

Premda o tome nije donešena nikakva odluka, kako neslužbeno saznajemo, nitko od aktualnih klubova nema ništa protiv da se Prva ABA liga proširi na 14 klubova.

To bi značilo da fenjeraš Zadar ne bi ispao iz u Drugu ligu kao i da bi KK Split, kao drugoplasirani drugoligaš, ušao u Prvu ligu nakon sedam dugih godina.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar EUJ-
EUJ-
19:40 22.04.2020.

Liga ABA bratstva i jedinstva se treba nastaviti kako bi radni narod Jugoslavije mogao uživati u kvalitetnoj košarci.

Avatar SandraBJ91
SandraBJ91
19:00 23.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:39 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b