NEĆE SE VRAĆATI?

Važan igrač napustio Hrvatsku: Zaradio potres mozga, a već ima metalnu pločicu u glavi

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Hrvatska prošla u drugi krug rukometnog Europskog prvenstva
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Hrvatska razbila Ukrajinu, sad ?ekamo Srbiju protiv Francuske za drugi krug
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Hrvatska razbila Ukrajinu, sad ?ekamo Srbiju protiv Francuske za drugi krug
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Hrvatska razbila Ukrajinu, sad ?ekamo Srbiju protiv Francuske za drugi krug
18.01.2022.
u 14:28
Pogledaj originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija danas je otputovala iz Szegeda u Budimpeštu gdje nastavlja Europsko prvenstvo.

Zasad su poznata dva hrvatska protivnika u drugom krugu: Crna Gora i Danska, a večeras će se doznati još dva protivnika iz skupine B. Po dolasku u Budimpeštu, reprezentaciju očekuje uobičajeno PCR testiranje. Ranije COVID-19 pozitivni igrači do daljnjega su u izolaciji.

Izbornik Hrvoje Horvat uputio je naknadne pozive sljedećim igračima: Kristijanu Pilipoviću, Dominiku Kuzmanoviću, Ivanu Sliškoviću, Mateu Marašu, Vladi Matanoviću i Veronu Načinoviću. Dio navedenih igrača bit će u konkurenciji već za prvu utakmicu drugog kruga, dok je ostatak osiguranje ako se pojavi COVID-19 na određenim kritičnim pozicijama u momčadi.

No tu nije jedini problem za Hrvatsku. Halil Jaganjac otišao je u Hrvatsku na dodatne pretrage nakon udarca u glavu i vjerojatno se više neće vraćati na Europsko prvenstvo.

Jaganjac je na utakmici sa Srbijom zaradio udarac i potres mozga. Procjena je liječnika da ne smije riskirati jer otprije ima ugrađenu metalnu pločicu u glavi zbog ozljede. Hrvatska tako na lijevom vanjskom ostaje na Tinu Lučinu koji je otkriće ovoga Eura, a izbornik je sada pozvao i Sliškovića.

>> Pogledajte i video


 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IM
Immanuell
18:06 18.01.2022.

A šta uopće igra i riskira s metalnom pločicom u glavi?