Ružne scene

Vaterpolisti se potukli u bazenu, a onda i navijači na tribini

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Vaterpolo lopta
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Vaterpolo
22.09.2016.
u 18:01
Prvo su se igrači potukli u bazenu, a kasnije se nervoza preselila i na tribinu. Naguravanje je ubrzo preraslo u tučnjavu
Pogledaj originalni članak

Ružne scene stižu s Indonezijskih sportskih igara. Incident se dogodio na utakmici između vaterpolista provincija Zapadne Jave i Južne Sumatre, koja se igrala u Bandungu.

Prvo su se igrači potukli u bazenu, a kasnije se nervoza preselila i na tribinu. Naguravanje je ubrzo preraslo u tučnjavu.

Navijači su razmijenili nekoliko udaraca, a veće nerede spriječili su policajci i zaštitari...

 

Utakmica je nastavljena, a Zapadna Java je pobijedila Južnu Sumatru sa 15:6.

>>Snimka incidenta, HVS: Grčki je trener igračima naredio tučnjavu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
20:18 22.09.2016.

Ja sam čuo da su se potukli na svjetskom prvenstvu u jèbanju koza u Bangladešu. Može članak o tome?