Cakir nam sudi

Van Persie o sucu na Maksimiru: Uefa kukavički podržava Cakira

Foto: Richard Pelham/NI Syndication/PIXSELL
Van Persie o sucu na Maksimiru: Uefa kukavički podržava Cakira
21.03.2013.
u 15:01
- Najgore od svega što ga Uefa podržava. Mislim da je to kukavički. Zašto jednostavno ne kažu da nije dobro vidio situaciju - zapitao se Robin van Persie
Pogledaj originalni članak

Turčin Cuneyt Cakir sutra će dijeliti pravdu na utakmici Hrvatske i Srbije.

Mišljenja o Cakiru su podijeljenja nakon što je u utakmici Lige prvaka između Uniteda i Reala dao izravni crveni karton Naniju što je odredilo utakmicu. Dok naši sudački eksperti Mateo Beusan i Alojzije Šupraha smatraju da nije pogriješio što je isključio Portugalca , Englezi su još uvijek bijesni na njega.

- Najgore od svega što ga Uefa podržava. Mislim da je to kukavički. Zašto jednostavno ne kažu da nije dobro vidio situaciju - zapitao se Robin van Persie, napadač Manchester Uniteda.

36-godišenjm Cakiru sutra će na Maksimiru pomagati Tarik Ongun i Bahattin Duran, a četvrti sudac bit će Baris Simsek.

>>> Sve o utakmici Hrvatska – Srbija pratite na našem specijalu

>>> Cuneyt Cakir će suditi na Maksimiru protiv Srbije!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SE
serđo
16:38 21.03.2013.

mišljenja o čakiru zaista su podijeljena, na engleze i ostale. naime, svima ostalima, pa tako i supervizoru collini je super, najbolji.

SE
serđo
16:39 21.03.2013.

obavijest novinaru - bitnije od naših sudačkih eksperata je ono što kaže collina, a on kaže da je odličan. sasvim slučajno se s time slažu i svi ostali osim engleza i ovog novinara.

CR
cro4ever
17:20 21.03.2013.

Svaka cast Turcinu,jer pravila nogometne igre kaznjavaju i neopreznu igru.Van Persie i Englezi bi se trebali pokriti usima ako se prisjetimo Svjetskog prvenstva u Juznoj Africi,kada Engleski sudac Webb na utakmici Nizozemska Njemacka,za karate udarac u prsa nije dodjelio ni zuti karton(mislim da je to ucinio De Jong)