Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNITED GA PAMTI

Cuneyt Cakir će suditi na Maksimiru protiv Srbije!

cakir
Reuters/Pixsell
13.03.2013.
u 13:36

Pravdu na utakmici Hrvatske i Srbije na Maksimiru dijelit će turski sudac Cuneyt Cakir!

Turčin je najviše pozornosti privukao u osmini finala Lige prvaka između Uniteda i Reala kad je Naniju dao izravni crveni karton nakon čega su Madriđani okrenuli utakmicu. Cakir ima 36 godina, a FIFA-inu značku nosi od 2006. U Ligi prvaka pravdu dijeli od 2010. gdje je 2012. godine sudio polufinale između Barcelone i Chelseaja na Nou Campu.

Iako su Englezi nakon susreta Uniteda i Reala digli buku, naši sudački autoriteti Mateo Beusan i Alojzije Šupraha su rekli da nije pogriješio što je isključio Nanija, ali da je imao nekoliko većih pogrešaka, ali na štetu Reala. Od Colline, Uefinog povjerika za suđenje, je dobio vrlo dobru ocjenu.

Lani je na Europskom prvenstve sudio utakmicu između Italije i Irske u našoj skupini pa u polufinalu između Portugala i Španjolske. Također, bio je glavni sudac u finalu Svjetskog klupskog prvenstva između Corinthiansa i Chelseaja.

Cakiru će pomagati sunarodnjaci Tarik Ongun i Bahattin Duran, a četvrti sudac bit će Baris Simsek.

Luka Modrić je odigrao najbolje utakmicu za Real Madrid kad mu pravdu dijelio Turčin. Vidjet ćemo hoće li mu Cakir donijeti sreću i na Maksimiru.

>> Çakir: Nanija sam opravdano isključio, zaslužio je

>> 'Cakir se urotio protiv Uniteda jer inače ima Engleze na piku!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije