Jezive scene

Uznemirujuća snimka: Uhićen huligan koji je gađao policajca, sudit će mu za pokušaj ubojstva?

Foto: Screenshot
Uznemirujuća snimka: Uhićen huligan koji je gađao policajca, sudit će mu za pokušaj ubojstva?
11.06.2019.
u 11:18
Nesretni se policajac trenutačno onesvijestio, a posljednje informacije govore da će zbog hematoma biti podvrgnut neurokirurškom zahvatu
Pogledaj originalni članak

Rumunjska žandamerija izvijestila je u utorak da je uhićen 27-godišnji huligan koji je tijekom nedjeljne utakmice između Universitatee Cluj i Hermannstadta stolicom policajcu razbio glavu.

 

Trenutačno se nalazi pod istragom za pokušaj ubojstva, a tamošnji mediji ističu da se policajac još uvijek nalazi u bolnici s teškim ozljedama glave.

Do indicenta je došlo potkraj utakmice, odnosno kada su domaći navijači počeli negodovati zbog slabog rezultata.

Naime, njihov je klub u dvije minute primio dva pogotka (79. i 80.), čime je doveo u pitanje plasman u prvu ligu nakon prve utakmice razigravanja.

Dio njih je pokušao utrčati na teren, a kada se ispred tribine pojavila policija, taj je huligan uzeo stolicu i bacio je na glavu čovjeka koji je pokušao razgovarati s jednim od vođa i koji u tom trenutku nije nosio kacigu.

Nesretni se muškarac trenutačno onesvijestio, a posljednje informacije govore da će zbog hematoma biti podvrgnut neurokirurškom zahvatu.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

LA
lajh1985
12:23 11.06.2019.

Cak je i mene iznenadio video...kako ga je drmnuo u bulju

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:51 11.06.2019.

Jel to neki njihov večiti derbi beše ?