SRUŠILI RUSE 1:0

Spasibo, Krasnodar! Dinamo je opet bolji, Modri su prošli u osminu finala Europske lige!

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Spasibo, Krasnodar! Dinamo je opet bolji, Modri su prošli u osminu finala Europske lige!
Autori Hina, Eva Grgić
25.02.2021.
u 22:57
Dinamo je prošao među najboljih šesnaest klubova Europske lige! U Maksimiru su srušili Krasnodar 1:0 i ukupnim rezultatom 4:2 prošli dalje baš kao i prije dvije godine
Pogledaj originalni članak

Drugi put u posljednje tri sezone nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u osminu finala Europske lige.

"Modri" su izborili nastavak europske priče nakon što su u 16-ini finala s dvije pobjede izbacili ruski Krasnodar. Nakon 3:2 iz ruskog ogleda, Dinamo je u uzvratnom susretu na stadionu Maksimir pobijedio sa 1:0.

Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u 30. minuti, no najveći dio posla napravio je Kristijan Jakić. Nakon što je osvojio loptu na sredini terena, povukao je kontru, te uposlio Petkovića koji mu je vratio loptu, da bi Jakić asistirao Oršiću koji s 11 metara precizno pogodio za vodstvo.

Ždrijeb parova osmine finala održat će se u petak u sjedištu Europske nogometne federacije (UEFA) u Nyonu.

U ovoj fazi natjecanja nema nositelja, a međusobno mogu igrati i klubovi iz istih zemalja. Tako "Modrima" prijete velikani kao što su Arsenal, Tottenham, Ajax, Rangers, Roma, Manchester United....

Prve utakmice osmine finala su 11. ožujka, a uzvrati su tjedan dana kasnije. Četvrtfinale se igra 8. i 15. travnja, dok su polufinala 29. travnja i 6. svibnja.

Ove sezone finale je 27. svibnja u Gdanjsku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 50

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
17:49 25.02.2021.

Naprijed Plavi!

MA
Marsi
17:58 25.02.2021.

'Ajdmo decki , zamrznimo Ruse!

Avatar turskicobane
turskicobane
22:00 25.02.2021.

lndex na aparatima 😉