Prva HNL

Varaždinci do posljednjih trenutaka pokušavali uskratiti Jovićeviću pobjedu u debiju

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Varaždin - Dinamo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Varaždin - Dinamo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Varaždin - Dinamo
06.06.2020.
u 23:10
Duga je stanka iza njih i ova prva natjecateljska utakmica bit će im veliki motiv, ali kad i matematički osiguraju novi naslov prvaka, a to bi se moglo dogoditi jako brzo, onda će i motive morati potražiti u borbi za mjesto u momčadi
Pogledaj originalni članak

U dvoboju 27. kola Prve HNL Dinamo je kao gost slavio kod Varaždina s 3:1 (2:0) i sada je još korak bliže naslovu prvaka. 

Susret između prve i posljednjeplasirane momčadi lige obilježio je debi na klupi novoga trenera Dinama Igora Jovićevića.   

Dinamo je poveo u 14. minuti kada je Kadzior krasno proigrao Ademija koji je provukao loptu kroz noge suparničkom vrataru.

Tri minute kasnije Ademi je izborio kazneni udarac, a s bijele točke precizan je Bruno Petković.

Dinamo je propustio još nekoliko čistih prilika, istakao se vratar Varaždina Nevistić, a u 79. minuti domaći su zasluženo smanjili i utakmicu odveli u neizvjesnu završnicu. Kolumbijac Jorge Obregon pogodio je preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora.

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Antonio Marin postavlja konačnih 3:1 za Dinamo. 

Dinamo vodi s 68 bodova, dok je Varaždin zadnji s 17 bodova.  

Dvoboj se igrao na stadionu Varteksa, a sudio je Župan. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
16:44 07.06.2020.

Sinoć sam napisao komentar u kojem hvalim gospodina Toplaka i Varaždince : ""Otpisani Varaždin iznenađujuće žilav. To je Toplakov rad,vidi se." I obrisan je. A zašto?

DH
dalibor.hren
11:13 07.06.2020.

Varaždin je htio do boda sam, a Hajdugu su sva tri donijeli suci i VARalice!