Ususret derbiju

Bjelica: Svaka čast, Hajduk igra sve bolje, ali mi stižemo po tri boda

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Bjelica: Svaka čast, Hajduk igra sve bolje, ali mi stižemo po tri boda
02.04.2019.
u 14:37
I dok Dinamo ne goni rezultatski imperativ, Hajduku eventualni trijumf znači važan iskorak u utrci za kvalifikacijama za Europsku ligu
Pogledaj originalni članak

Hajduk i Dinamo odmjerit će u srijedu u 19 sati snage na Poljudu. I dok Modrima iz rezultatske perspektive utakmica ne znači mnogo budući da su korak od osvajanja naslova prvaka Hrvatske, Splićanima su tri boda izuzetno važna jer hvataju plasman u Europu. 

Hajduk je napokon dohvatio to željeno četvrto mjesto, u 27. kolo Prve HNL ulazi s 43 boda koliko ima i trećeplasirani Osijek, međutim Lokomotiva i Gorica pušu za vratom i također im je stalo da dosegnu kvalifikacije za Europsku ligu. 

>>> Mario Gavranović uoči velikog derbija protiv Hajduka

Lokomotiva za Hajdukom kasni samo dva boda, dok Gorica zaostaje četiri.

- Stanje u Dinamovoj svlačionici je odlično. Vratili su se neki igrači koji do jučer nisu bili u kadru. Odlazimo u Split dati sve od sebe, pružiti dobru predstavu, te se vratiti u Zagreb s tri boda - rekao je u uvodu Dinamov strateg Nenad Bjelica i nastavio:

- Sutrašnju utakmicu ipak ne vidim kao najveću do kraja sezone. Čeka nas još jako puno zahtjevnih ogleda, naposljetku, Hajduk nas čeka još jedanput, a tu su i Rijeka, Osijek, Lokomotiva, Gorica... 

- Hajduk u svakom slučaju budi poseban motiv. To je povijesno najveći protivnik Dinama i zbog toga moramo biti na top nivou. Jasno nam je da nas čeka pun stadion i dobra atmosfera, ali mi se tome radujemo.

- Znamo i to da Hajduk odlično igra, da se dolaskom trenera Oreščanina podigao na svakoj razini, na čemu mu treba čestitiati, ali mi vjerujemo u sebe i svoju kvalitetu - zaključio je Bjelica.

>>>  Pogledajte što je još sve rekao trener Dinama Nenad Bjelica uoči derbija s Hajdukom na Poljudu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
14:12 02.04.2019.

Toliko je preplasen Hajduka da ce mu glas blokirati. Takav renomirani protivnik haha

VL
vladek
16:23 02.04.2019.

Biti će opet krivi Mamić i sudac

CH
chanchir
17:37 02.04.2019.

Ma i ako ne ide ,dat ce Gospa iz Medjugorja jedan penal.Nema straha.Mozete odma Hajduku dat 2,3 miseca kazne za sto bilo. Glavno da je posteno.......hehe