Jadranski derbi

Crna poljudska mačka: Rijeka opet otišla kući neporažena

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Rijeka
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Rijeka
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Hajduk - Rijeka
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
Prazan Poljud
28.10.2018.
u 17:04
Gosti su na praznom i kišom okupanom Poljudu izborili 1:1
Pogledaj originalni članak

U nedjeljnom susretu 12. kola Prve HNL Hajduk i Rijeka su na praznom i kišom okupanom Poljudu odigrali 1:1 (1:0). Oba gola su postignuta iz kaznenih udaraca. Hajduk je poveo preko Saida (28'-11m), a poravnao je Gorgon (49'-11m).

Sudac Tihomir Pejin je prvi put pokazao na najstrožu kaznu kada je procijenio da je Žuta igrao rukom, a u nastavku je sudio prekršaj Tudora nad istim igračem Rijeke u šesnaestercu.

Bila je ovo prva od četiri utakmice bez gledatelja na Poljudu s koliko je Hajduk kažnjen zbog ponašanja navijača tijekom susreta protiv Dinama. 

Rijeka ne pamti poraz na Poljudu još od kolovoza 2011. godine.

Sedmi Hajduk sada se bodovno izjednačio sa šestim Slavenom Belupom, koji od 17:30 sati igra protiv Dinama. Oba sastava imaju po 12 bodova, dok je Rijeka peta sa 18 bodova, četiri manje od četvrte Gorice.

Na vrhu je Dinamo sa 27 bodova, druga Lokomotiva ima 25, a treći Osijek 24.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 29

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
15:01 28.10.2018.

Dabogda sve izgubili 😂

GI
gismund
15:33 28.10.2018.

a kako će hajduk dobiti bez sudačkog poguranca (penala)....

CH
CharlesBukowski
16:00 28.10.2018.

pocinje kmecanje kme kmee