vatreni provod

Uz Ćirin potpis i blagoslov vinom, krenuli u Rusiju

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Uz Ćirin potpis i blagoslov vinom, krenuli u Rusiju
15.11.2015.
u 18:11
- Baš je zakon! Jedva sam čekao upoznati naše igrače, ali šteta što Modrić i Rakitić nisu došli – uzbuđeno je kazao Lovro Nikoličić (12), mali nogometaš Bubamara iz Prečkog.
Pogledaj originalni članak

- Idite s mirom u Rusiju... i pokorite ju! - blagoslovili su martinjski biskupi nogometnu reprezentaciju na Cvjetnom trgu, poškropili ih vinom i otpravili na prijateljsku utakmicu u Rusiju. Reprezentativci su se prošetali zagrebačkim glavnim trgom i u prijepodnevnim satima stvorili pomutnju.

- Eno Mandžukića! Trči da se slikamo! - čuli su se vriskovi djevojčica. Prolaznici su ih vukli za rukav, tražili autogram i slikali selfije. Momčad se u Jurišićevoj družila s najmlađim navijačima, potpisivali su bilježnice i plakate. U centru HNS-a u Petrinjskoj pogledali su neke najzanimljivije isječke iz svoje karijere. Posebne uspomene probudila je ona protiv Engleske s kvalifikacija za EP 2008.

- Svi njihovi navijači izašli su s terena, a naši su ostali - prisjetio se Šimunić gledajući pad Engleske na Wembleyu i slavlje nakon Petrićeva gola za 3:2.

- Gle što slavimo! A zapravo smo saznali da imamo i večeru te desert - duhovito su dobacili Srna i Olić.

- Baš je zakon! Jedva sam čekao upoznati naše igrače, ali šteta što Modrić i Rakitić nisu došli – uzbuđeno je kazao Lovro Nikoličić (12), mali nogometaš Bubamara iz Prečkog.

- Uzeo sam autograme Mandžukića, Perišića i Vide. Slikao sam se gotovo sa svima. Sve imam u mobitelu! Kao mali sam htio biti znanstvenik pa rukometaš. Ali onda sam shvatio što je nogomet i kako je zabavan. Bit ću nogometaš, a ako ne nogometaš, onda menadžer nekog kluba – kazao je dok je u rukama držao poster s potpisanom Mandžukićevom slikom, kaže to mu je najdraži igrač.

- Evo Ćire, evo Ćire – primijetio je Vida dok su hodali Bogovićevom ulicom. Miroslav Blažević pozvao ih je na kavu, no nije im samo on pošao u susret da ih pozdravi. Našao se tu i Zdravko Mamić. Pala su rukovanja, poljupci i želje za što boljim razultatom. Valja napomenuti da ovo nije prvi izlet reprezentacije.

>> Oslabljeni smo, ali odigrat ćemo protiv Rusa kako treba

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KV
ka-vuk
19:32 15.11.2015.

Bravo decki.Druzite se s narodom.I vi ste taj narod oji vas voli. Sretno u Rusiji.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:51 16.11.2015.

Do je tu naš uvoženi australijero Joseph Simunich mi pravi hrvati i domoljubni balkanci se osječamo kao svoji uz svoga i za svakakvu sramotu i golgotu smo spremni.

MA
..Marsijanac
22:42 15.11.2015.

Norveska je nabila Hrvatsku, Madjarska je pobjedila Norvesku ; namece se logican zakljucak da je Madjarska bolja od Hrvatske....he,he