SVAKAKVIH NAS IMA

Usnuli, poludjeli ili zamišljeni igrač američkog nogometa

Foto: AFP
Usnuli, poludjeli ili zamišljeni igrač američkog nogometa
04.12.2009.
u 10:30
Bizaran trenutak dogodio se na početku treće četvrtine sveučilišnog ogleda američkog nogometa između Floride i Floride State Universityja.
Pogledaj originalni članak

Cijelu sezonu Florida State University ima napadačkih problema, a zašto je tako, potvrdio je i njihov igrač Zebrie Sanders. U trenutku kada je njegova momčad gubila 24-0 i kreirala napad na 25. jardu svoje polovice, Sanders je jednostavno ostao čučati u početnoj poziciji napada.

Akcija je nastavljena, a Sanders je do njezina kraja ostao nepomičan. Neki američki izvjestitelji su nagađali je li možda usnuo, drugi je li potpuno poludio i na taj način manifestirao ludilo, a treći da se jednostavno zamislio i ostao desetak sekundi u takvom položaju.

No, kako god, privukao je pozornost i vjerojatno dodatno produbio krizu svoga kluba.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.