IZNENAĐENJE

Union je oduzeo Bayernu dva boda, sad su Bavarci izjednačeni s Leipzigom

Foto: Reuters/Pixsell
Union je oduzeo Bayernu dva boda, sad su Bavarci izjednačeni s Leipzigom
12.12.2020.
u 20:42
Bayern se s 24 boda vratio na vrh ljestvice, ali isti broj bodova ima i drugoplasirani RB Leipzig koji je s 2-0 na svom stadionu svladao Werder
Pogledaj originalni članak

Nogometaši berlinskog Uniona osvojili su veliki bod odigravši u 11. kolu njemačkog prvenstva 1-1 (1-0) protiv Bayerna

Domaća momčad je povela već u 4. minuti, kad je nakon udarca iz kuta glavom loptu u mrežu poslao Grischa Promel. Aktualni njemački i europski prvak je do boda stigao zahvaljujući kandidatu za najboljeg nogometaša u 2020., Poljaku Robertu Lewandowskom, koji je u 68. minuti na ubačaj Kingsleyja Comana postigao svoj 13 pogodak u Bundesligi u ovoj sezoni.

Bayern se s 24 boda vratio na vrh ljestvice, ali isti broj bodova ima i drugoplasirani RB Leipzig koji je s 2-0 na svom stadionu svladao Werder.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.