STADION RASPRODAN

Ulaznice za utakmicu Islanda i Hrvatske planule za četiri sata

Foto: REUTERS/PIXSELL
Ulaznice za utakmicu Islanda i Hrvatske planule za četiri sata
29.10.2013.
u 13:53
Prva utakmica igra se 15. studenog u Reykjaviku na stadionu Laugardalsvöllur koji ima kapacitet 10 tisuća sjedećih mjesta.
Pogledaj originalni članak

Sve ulaznice za prvu utakmicu između Islanda i Hrvatske u dodatnim kvalifikacijama za SP u utorak su rasprodane za manje od četiri sata.

Kako pišu islandski mediji, ulaznice su putem interneta puštene u prodaju u četiri sata ujutro i do osam sati su rasprodane. Sad se preprodaju po puno većim cijenama što je izazvalo revolt tamošnjih navijača.

- Znali smo da će potražnja biti veća do ponude. Da smo objavili točno vrijeme početka prodaje ulaznica, server ne bi izdržao. No, i da smo objavili točno vrijeme, to ne bi puno promijenilo jer bi bio jednak broj nezadovoljnih - objasnili su u islandskom savezu.

Prva utakmica igra se 15. studenog u Reykjaviku na stadionu Laugardalsvöllur koji ima kapacitet 10 tisuća sjedećih mjesta.

>> Štimčeva poruka HNS-u: Ako ne odemo na SP, oni su odgovorni

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.