Komentari s Prisavlja

'Ulaznice su se i prije preprodavale, ali se sada za to doznalo. Ovo je sramota!'

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Drago Ćosić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Drago Ćosić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Drago Ćosić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Bruno Kovačević i Drago Ćosić
06.09.2018.
u 13:52
Razgovarajući s još nekoliko kolega i kolegica s Prisavlja nameće se isti zaključak. Svi ovu epizodu smatraju velikom sramotom za HRT
Pogledaj originalni članak

Uz HRT se stalno vežu razne afere i skandali, no ovo prelazi sve granice jer je riječ o nečemu što izlazi iz onih samo domaćih okvira. I sve mi se čini da se za ovaj skandal ne bi ni doznalo da cijelu istragu nisu pokrenuli FIFA i EBU. I sad imamo sramotu. No, uvjeren sam da su se iste stvari s preprodajom ulaznica događale i prije samo što to sve do sada nije bilo otkriveno, kazao nam je danas jedan kolega s HRT-a komentirajući šokantne informacije, koje je objavio Jutarnji list, da se dvoje HRT-ovih zaposlenika – ugledni sportski komentator Drago Ćosić i koordinator za međunarodne poslove Saša Dedić – sumnjiče za pokušaj preprodaje ulaznica za finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. 

A da se tako nešto događa otkrila je najprije FIFA (Fédération Internationale de Football Association), a potom i EBU (European Broadcasting Union). 

– Kako sam čuo, u tijeku je pravni postupak i dvojica kolega moraju dati iskaz o svemu. Oni su očito u ovom trenutku pod suspenzijom. Što se tih ulaznica tiče, pravilo je da su ulaznice koje se dobiju za takve velike događaje namijenjene čelnicima kuće, ravnateljima i glavnim urednicima, a izgleda da ovaj put te ulaznice do njih nisu stigle već su završile na crnom tržištu – ponešto o informacijama koje danas kolaju HRT-om rekao nam je i drugi kolega. 

Razgovarajući s još nekoliko kolega i kolegica s Prisavlja, nameće se isti zaključak. Svi ovu epizodu smatraju velikom sramotom za HRT i svi smatraju, pokažu li se istinitima navodi o pokušaju preprodaji ulaznica, da Ćosiću i Dediću slijede otkazi. 

– Zanimljivo, otkad je završilo Svjetsko nogometno prvenstvo Ćosić kao da je nestao. Očito se cijela ova priča zakuhala i počela razmotavati već tada – dometnuo je kolega. 

>> Pogledajte i kako je slušateljica na Radio Sljemenu objasnila kako je dobila mirovinu


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 66

DU
Deleted user
14:26 06.09.2018.

HRT je državna institucija, i zbog toga je to jako veliki problem, odgovorni i krivci trebaju biti kažnjeni za primjer ostalima! Zašto, zato jer nije trošio privatni novac već novac poreznih obveznika!

TO
tomislav10
14:26 06.09.2018.

Ovdje se nameće par pitanja: 1. Zašto je Ćosić tražio VIP karte za finale svjetskog prvenstva, a ne HRT? 2: Ako je karte tražio Ćosić i ako ih je dobio (navodno 4 komada) je li o tome obavijestio rukovodstvo HRT-a? 3. Da li je osobno, ako da kome, te 4 karte dao (ustupio) Ćosić?

GU
Gustirna
14:42 06.09.2018.

Brlog udbojugslovensko cetnicki....