'POLJOPRIVREDNIK' U MUTNOM

Uhićen bivši nogometaš Juventusa i Intera

Foto: Maule Maurizio/ABACA/PIXSELL
Uhićen bivši nogometaš Juventusa i Intera
16.02.2021.
u 23:04
Policiju je alarmirala povećana aktivnost koja se odvijala u napuštenoj kući i udvostručena potrošnja snage električnog brojila
Pogledaj originalni članak

Bivši nogometaš Juventusa, Intera i Rome Luigi Sartor (46) uhićen je nakon što je policija iz Parme otkrila da je u napuštenoj seoskoj kući u Lesignanu Palmiji uzgajao 106 sadnica marihuane.

Talijanska novinska agencija Ansa, pozivajući se na lokalne novine Gazzetta di Parma, izvijestila je da je Sartor planirao proizvesti najmanje dva kilograma droge zajedno s 46-godišnjim suučesnikom Marcom Mantovanijem.

Policiju je alarmirala povećana aktivnost koja se odvijala u napuštenoj kući i udvostručena potrošnja snage električnog brojila. Agenti financijske policije su prije desetak dana simulirali rutinski pregled automobila bivšeg nogometaša i otkrili aromu marihuane u vozilu, izvijestila je Ansa.

Za Juventus je Sartor igrao od 1992-94 i odigrao samo jednu utakmicu, dok je za Inter nastupio 23 puta. 

Luigi Sartor, koji je tijekom svoje nogometne karijere također nosio majice Parme, Vicenze, Genoe i Verone, iskoristio je svoje pravo na šutnju tijekom saslušanja pred sucem. 

Sartor je bio jedno od imena u aferi "calcioscommesse" - dogovaranja rezultata nogometnih utakmica u talijanskim ligama,

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.