Stipe je ozlijeđen

UFC Dublin: Parke i Madadi umjesto Miočića i Rothwella!

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
UFC Dublin: Parke i Madadi umjesto Miočića i Rothwella!
15.10.2015.
u 11:20
Parkeu će ovo biti prilika da prekine trenutačni niz od dva poraza za koja su zaslužni Gleison Tibau i Francisco Trinaldo
Pogledaj originalni članak

UFC je jučer otkazao borbu između Stipe Miočića i Bena Rothwella koji su trebali nastupiti 24. listopada na UFC Fight Night 76 priredbi u Dublinu. Sunaslovna borba večeri je otkazana jer je Miočić zaradio ozljedu, piše Fight Site.

Budući da UFC nije uspio Rothwellu pronaći adekvatnu zamjenu za Miočića, odlučili su u potpunosti otkazati borbu i zamijeniti je s novom. Umjesto teškaša u Dublinu će se suočiti dva borca lake kategorije, Norman Parke i Reza Madadi. Iako je ova borba manje zanimljiva ljubiteljima MMA-ja, činjenica da je Parke domaći borac trebala bi barem djelomično nadoknaditi interes irskim posjetiteljima u dvorani.

Parkeu će ovo biti prilika da prekine trenutačni niz od dva poraza za koja su zaslužni Gleison Tibau i Francisco Trinaldo. Njegov protivnik Madadi vraća se u UFC nakon što je proveo godinu i pol dana u zatvoru zbog provale i pljačke u Švedskoj. Madadi je inače u zadnjoj odrađenoj borbi 2013. porazio trenutno peto rangiranog Michaela Johnsona.

>>Stipe Miočić ne nastupa u Dublinu: Žao mi je, ali nisam u mogućnosti ni obuti čarape

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.