ZBOG CRVENOG KARTONA

Uefa kaznila Drogbu dvjema utakmicama suspenzije

Foto: Reuters
Uefa kaznila Drogbu dvjema utakmicama suspenzije
30.03.2010.
u 13:35
Europska nogometna federacija (Uefa) kaznila je bjelokošćanskog napadača Chelseaja Didiera Drogbu dvjema utakmicama supenzije u europskim natjecanjima.
Pogledaj originalni članak

Uefin disciplinski odbor kaznio je Drogbu zbog crvenog kartona dobivenog u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Intera na Stamford Bridgeu (pobjeda Intera 1-0), a uz supenziju produžen mu je uvjetni rok.

Moguće su drastičnije sankcije (do 15. srpnja 2013.). Prvotno je kažnjen nakon agresivnog ponašanja prema norveškom sucu Tomu Henningu Øvrebøu nakon prošlosezonskog uzvrata polufinala Lige prvaka protiv Barcelone.

U Chelseaju imaju pravo uložiti žalbu na ovakvu odluku u roku od tri dana.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.