NAJBOLJI NOGOMETAŠ ENGLESKE

Udruga novinara: Rooney je najbolji

Foto: Reuters
Udruga novinara: Rooney je najbolji
30.04.2010.
u 11:15
Trinaestog svibnja napadaču Manchester Uniteda Wayneu Rooneyju u Londonu će biti dodijeljena nagrada za najboljeg nogometaša godine u Engleskoj, u izboru Udruge nogometnih novinara (FWA).
Pogledaj originalni članak

Nagrada koja se dodjeljuje svake godine, počevši od sezone 1947./1948., osvajača dobiva kroz izbor više od 400 novinara u Engleskoj.

Rooneyja je ove sezone najboljim proglasila Udruga profesionalnih nogometaša (PFA) iz čijih redova sami igrači biraju najboljega, a sada je strijelac 34 gola kroz sva natjecanja ove sezone skupio 80 posto glasova novinara u udruzi. Drugo je mjesto pritom pripalo Chelseajevu Didieru Drogbi, dok je treći bio Carlos Tevez.

- Oduševljen sam što primam nagradu koja ima takvu povijest i što nastavljam niz sjajnih igrača koji su je već primili. Zahvaljujem menadžeru Sir Alexu Fergusonu i suigračima bez čije potpore nagradu ne bih dobio - komentirao je Rooney novo priznanje.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.