FINANCIJSKA KRIZA

U West Hamu smanjili plaće igračima i menadžeru

Foto: AFP
U West Hamu smanjili plaće igračima i menadžeru
09.02.2010.
u 10:39
Prema The Sunu, u West Hamu, trenutačno 18-plasiranoj momčadi engleskoga nogometnog prvenstva, spremaju se na 25-postotno smanjenje plaća igračima i menadžeru Gianfrancu Zoli.
Pogledaj originalni članak

Suvlasnici kluba David Gold i David Sullivan moraju srezati troškove za ukupno 60 milijuna funti žele li održati klub “iznad vode”.

- Nitko neće biti izuzet od rezanja plaća ovog ljeta – rekao je Sullivan, koji je uz svog partnera Davida Golda preuzimanjem kontrole kluba u siječnju naslijedio 110 milijuna funti duga.

Najviše će naravno biti “oštećeni” igrači s najvećim plaćama, veznjak Scott Parker koji tjedno zarađuje 65.000 funti, kao i Kieron Dyer, a nešto manje branič Matthew Upson koji tjedno prima 60.000 funti.

- U klubu vlada nered. Moramo zajedno “potegnuti” kako bismo se izvukli iz ovakve situacije - dodao je Sullivan

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.