Sportske IGRE MLADIH

U splitskom finalu briljirali natjecatelji iz unutrašnjosti

Foto: ''
U splitskom finalu briljirali natjecatelji iz unutrašnjosti
01.08.2010.
u 10:35
U muškoj kategoriji '92. godišta najbolji stolnotenisač bio je Juraj Čurinović, najbolji nogometaši su iz Krapine.
Pogledaj originalni članak

U Splitu su u ponedjeljak počela finalna natjecanja 14. Bistra sportskih igara mladih koje će u 5. smjeni ugostiti oko 2000 djece. Jedno je to od najpoznatijih natjecanja kada je u pitanju popularizacija sporta među mladima.

Prva smjena bit će u znaku stolnog tenisa, odbojke i malog nogometa, a uz natjecanja finalisti će imati priliku razgledati Split i okolicu te uz brojne druge sadržaje provesti nezaboravnih nekoliko dana.

Znaju se pobjednici stolnog tenisa. U muškoj kategoriji '92. i mlađih godišta prvo mjesto pripalo je Jurju Čurinoviću iz Zagreba, u kategoriji rođenih '95. i mlađih pobjednik je Josip Mustapić iz Splita, a od najmlađih slavio je Splićanin Josip Fenta.

U ženskoj kategoriji rođenih '92. i mlađih prvo mjesto izborila je Martina Brklec iz Sv. Nedjelje, u kategoriji rođenih '95. i mlađih najbolja je bila Nika Jakopović iz Varaždina, a u kategoriji rođenih '99. i mlađih pehar je pripao Ani Trbuščić iz Duge Rese.

U nogometu u kategoriji '92. godišta i mlađih pobijedila je momčad Aso ponos iz Krapine. Najboljim igračem proglašen je Dino Kovačec (Aso ponos), a najboljim strijelcem (8 golova) Vedran Cvitković (Vuvuzele).

U odbojci, pobjednička ekipa Show dolazi iz Zadra, a najbolji je igrač njezin član Tomislav Fuzul.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.