NAKON STRINIĆA I ROGA

U Napoliju su ludi za hrvatskim igračima, žele dovesti još jednog 'vatrenog'

Foto: UESyndication/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Šime Vrsaljko
Foto: Robert Anic/PIXSELL
07.10.2015., Zagreb - Na stadionu NK Zagreb u Kranjcevicevoj ulici hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening pod budnim okom novog trenera reprezentacije Ante Cacica. Josip Pivaric, Sime Vrsaljko. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
29.08.2016., Zagreb - Na terenu Hitrec Kacijan, hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi zajednicki trening uoci utakmice sa reprezentacijom Turske. Mario Mandzukic, Luka Modric, Josip Pivaric, Sime Vrsaljko, Marko Pjaca. Photo: Jurica Galoic/PI
Foto: UESyndication/PIXSELL
Šime Vrsaljko
08.10.2016.
u 15:31
Klub u kojem igraju Marko Rog i Ivan Strinić želio je Vrsaljka ovoga ljeta, no Atletico je bio brži. Madridska momčad dovela ga je za 16 milijuna eura.
Pogledaj originalni članak

Napoli na kraju sezone iz Atletico Madrida želi dovesti hrvatskog reprezentativca Šimu Vrsaljka, pišu talijanski mediji.

Klub u kojem igraju Marko Rog i Ivan Strinić želio je Vrsaljka ovoga ljeta, no Atletico je bio brži. Madridska momčad dovela ga je za 16 milijuna eura.

No, Vrsaljko se nije uspio nametnuti u Atleticu, a Napoli bi ga doveo na posudbu s opcijom prvokupa na kraju sezone.

>> Još 2013. nije dobivao ionako skromnu plaću, a danas zabija za Hrvatsku

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

EN
enos
16:06 08.10.2016.

Je... definitivno su ludi. ova dvojica,zajedno , su do sada odigrali 30 minuta.... možda. za puno manje para su mogli dovesti nekoga da sjedi na tribini i klupi.

Avatar toxic alien
toxic alien
23:09 08.10.2016.

Stvarno su poludili... Pa, klupa im je ionako puna, nema vise mjesta...

MT
mladen.turcic
17:10 08.10.2016.

ne pije mi vodu ova prica