DINAMO Sjajno raspoloženje u Maksimiru

U Londonu prvi protiv zadnjeg...

04.11.2008.
u 16:56
Pogledaj originalni članak

U predvečerje velike utakmice s Tottenhamom u Londonu, Maksimir je oplahnulo sjajno raspoloženje. I da klupskom glasnogovorniku Adi Kožulu nije bilo vruće, pa je požurivao novinare i prekinuo konferenciju za novinare s trenerom Brankom Ivanovićem i sportskim direktorom Zoranom Mamićem, bio bi to idealan utorak u Dinamu.


U dobrom položaju
Sve je bilo obilježeno potpisivanjem ugovora s tvrtkom PZ Auto, zastupnikom Volkswagena za Hrvatsku. Trener plavih Branko Ivanković rekao je:

- Ono što je Volkswagen u autoindustriji, to je Dinamo na nogometnom planu! Barem u Hrvatskoj. Pred nama je utakmica s Tottenhamom, utakmica u kojoj možemo mnogo dobiti, a vrlo malo izgubiti. Nakon pobjede protiv NEC-a, u dobrom smo položaju, nismo pod pritiskom i očekujem da ćemo igrati dobro i ostati neporaženi - kaže Ivanković.

Samo Mikić dvojben
Ima li dvojbi u sastavu?

- Samo jednu. Vidjet ćemo u srijedu navečer u Londonu hoće li Mikić biti sposoban za igru. Koljeno ga sad manje boli.

Bude li Mikić igrao, Dinamov će sastav vjerojatno izgledati ovako: Kelava - Lovren, Drpić, Bišćan, Ibanez - Vrdoljak, Badelj - Mikić, Morales, Sammir - Mandžukić.

- Sastav znam, ali neću vam ga reći. Nemojte inzistirati na tome - rekao je Branko Ivanković.

Dinamovi su treneri s igračima analizirali tri posljednje Tottenhamove utakmice. No, Ivanković nije želio govoriti o slabostima engleskog sastava.

- To ne bi bilo korektno. Vidjeli smo da je to momčad sposobna vratiti se u utakmicu nakon rezultatskog minusa, ima karakter i uskoro će biti tamo gdje joj je i mjesto po igračkom potencijalu. Luka Modrić je najbolji Tottenhamov igrač i bit će nam posebna opasnost. Neće ga biti lako čuvati, ali učinit ćemo sve da ga zaustavimo - istaknuo je trener plavih.

U Londonu će, dakle, u četvrtak igrati prvi iz Hrvatske protiv zadnjeg iz Engleske! Istina, nije to odraz realnog odnosa snaga, ali lijepo zvuči.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr