To bi bilo zanimljivo

Tysonu Furyju ponuđena borba s Čeličnim Mikeom

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Mike Tyson
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Mike Tyson
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
Mike Tyson
27.05.2020.
u 12:57
Željezni Mike je posljednju profesionalnu borbu imao još 2005., kad ga je prekidom u šestoj rundi pobijedio Kevin McBride, a prije toga je izgubio i od Dannyja Williamsa u četiri runde
Pogledaj originalni članak

Profesionalni svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji po WBC-u Tyson Fury izjavio je da mu je ponuđena borba protiv legendarnog Mikea Tysona, ali da najvjerojatnije neće biti ništa od toga.

- Primio sam telefonski poziv s pitanjem bih li se želio boriti protiv Mikea Tysona u revijalnom meču. Rekao sam naravno da bih, ali mislim da se to neće ostvariti - izjavio je Fury u razgovoru za BT Sport.

Nekadašnjoj boksačkoj senzaciji i najmlađem svjetskom prvaku u povijesti danas su 53 godine, a Tyson je zadnjih tjedana ponovno dospio u središte zanimanja medija nakon što su objavljene snimke njegovih treninga na kojima se pokazao u iznimnom fizičkom stanju za svoju dob.

Željezni Mike je posljednju profesionalnu borbu imao još 2005., kad ga je prekidom u šestoj rundi pobijedio Kevin McBride, a prije toga je izgubio i od Dannyja Williamsa u četiri runde.

Tysonova obnovljena snaga i brzina pokrenuli su nagađanja o mogućem povratku u ring, a spominjane su razne verzije borbi, od onih otvorenog tipa do raznih humanitarnih ekshibicija.

Istovremeno, 31-godišnji Tyson Fury, koji je po Mike Tysonu dobio ime, u ovom je trenutku na svom boksačkom vrhuncu, nakon što je u veljači nokautirao Deontaya Wildera u sedmoj rundi borbe za naslov svjetskog prvaka po verziji WBC.

Fury je dogovorio uzvratni meč s Wilderom, a u slučaju pobjede očekuje se da će se sljedeće godine boriti protiv sunarodnjaka Anthonyja Joshue za objedinjavanje svih svjetskih naslova.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.