Boksački prvak

Tyson: Nepoznati starac me seksualno zlostavljao kad sam bio klinac

Foto: Screenshot
Mike Tyson
31.10.2014.
u 09:22
– Nitko to nije morao znati. Nisam nikome pričao o tome jer se to nikoga ne bi trebalo ticati. Je li me taj događaj promijenio? Ne znam odgovor na to pitanje
Pogledaj originalni članak

Mike Tyson, bivši boksački prvak, gostovao je u radijskoj emisiji "The Opie and Jimmy Show" i otkrio zanimljive detalje iz svoje prošlosti. Kad je bio klinac, nepoznati starac ga je zlostavljao.

– Imao sam sedam godina kad sam bio seksualno zlostavljan. Ja sam bio mali dječak, a on stariji čovjek kojeg nisam poznavao. Samo me je zgrabio i odvukao s ulice... Bilo je to samo jednom, nikad ga više nisam vidio – rekao je Tyson te dodao kako je uspio pobjeći o njega, ali da nikad nije otišao prijaviti slučaj na policiju.

– Nitko to nije morao znati. Nisam nikome pričao o tome jer se to nikoga ne bi trebalo ticati. Je li me taj događaj promijenio? Ne znam odgovor na to pitanje. Mogu samo reći da mi nije neugodno i nije me sram zbog toga – zaključio je Tyson.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ĆA
ćaćaća
11:34 31.10.2014.

mislim da ga na krivo mjesto stari ...