OŠTETIO IH

Turci ne mogu zaboraviti Bebeka, pogledajte kako su prosvjedovali protiv njega i Uefe

Foto: Reuters/PIXSELL
Turci ne mogu zaboraviti Bebeka, pogledajte kako su prosvjedovali protiv njega i Uefe
03.04.2016.
u 22:29
Turci su izvjesili transparent na kojem je pisalo "Uefa mafia", a u sredini se našla slika Ivana Bebeka. Bez obzira što je taj dvoboj odigran prije - 18 dana. Turci jednostavno - ne zaboravljaju.
Pogledaj originalni članak

Fenerbahče je danas u dvoboju 27. kola turske Super lige remizirao (0:0) na domaćem travnjaku s Osmanlisporom, time zapeo na tri boda zaostatka za vodećim Bešiktašom. No, zanimljivo, i ovaj dvoboj navijači Fenerbahčea iskoristili su za - prosvjed protiv Ivana Bebeka, piše Goal.

Hrvatski sudac dijelio je pravdu na uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige između Brage i Fenerbahčea, te je po mišljenju Turaka svojim suđenjem bitno oštetio njihovog velikana. Ivan Bebek tada je igračima Fenerbahčea dodijelio tri crvena kartona, a dosudio i kazneni udarac za Bragu. Taj se dvoboj odigrao 17. ožujka, no navijači Fenerbahčea očito još nisu zaboravili našeg suca...

Već su na današnjoj utakmici protiv Osmanlispora izvjesili transparent na kojem je pisalo "Uefa mafia", a u sredini se našla slika Ivana Bebeka. Bez obzira što je taj dvoboj odigran prije - 18 dana. Turci jednostavno - ne zaboravljaju. Spomenimo kako ni danas u redovima gostujuće momčadi nije bilo Anasa Sharbinija...

>> Turci pozivaju na linč suca Bebeka: 'Ubojica dječjeg lica nas je izmasakrirao'

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NI
nisiUpravu
01:07 04.04.2016.

I onda neko kaze da su nasi suci dobri